Monday, 20 November 2017

Testimoni Premium Beautiful : Masalah Rahim Jatuh dan Sakit Belakang Hilang Lepas Pakai Korset Premium Beautiful

Assalamualaikum and hello everyone!
Dah lama tak share testimoni premium beautiful dekat my blog ni kan?

So hari ni Saf teruja nak share testimoni terbaru premium beautiful korset yang one of my business partner share dengan Saf baru-baru ni. Her name Ain and masih single. Tapi available ke tak? Itu kena tanya tuan badan :D

Ni lah Ain yang sebelah Saf tu.
 Gambar ni both of us captured in August 2017 di Kota Kinabalu. Masa ni Ain belum lagi pakai Premium Beautiful. Sekarang ni Ain dah makin slim you all. Jangan menangislah kalau you all tengok gambar terbaru Ain nanti :D


Actually Saf macam teruja dengan perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni sebab Saf ingatkan Ain ni pakai Premium Beautiful Korset ni sebab nak selesaikan masalah berat badan jer. Rupanya Ain ada masalah lain selain daripada masalah berat dan bentuk badan. 

Nak tahu apa yang Ain kongsikan dengan Saf? Nah baca sendiri kay? Ini memang purely perkongsian Ain to me :

" Ini cerita ikhlas perjalanan Ain bersama Premium Beautiful (PB). 

Sebelum pakai PB.. Ain sering alami 'rahim jatuh', apalagi selepas selalu angkat benda berat.. Cuba juga elak dari angkat benda berat tapi kadang-kadang keadaan memaksa..Akibatnya sendiri yg rasa sakitnyaaaa bila Rahim Jatuh 😞

Pernah sampai satu tahap, Ain menangis sebab terlalu sakit. Sakit tu berlarutan sehingga 2-3hari.

Ain bukan setakat ada masalah rahim jatuh. Sakit belakang pun ikut sekali menyerang dalam masa yang sama. Memang sakit 😭

Ain minat menjahit dan mekap. Tapi bila dah duduk di mesin jahit tu seharian atau berdiri dan membongkok semasa mekap pelanggan, sakit belakang pula bertandang.

Ain takut nak mkn ubat ubatan ni yang banyak dijual di pasaran tu. Ain takut kesan di masa akan datang. 

Tapi bila Ain kenal Premium Beautiful ni..Ain teruja nak cuba.

Ingtkan korset biasa rupanya PB ni memang korset yg LUAR BIASA! Sejak pakai PB ni simptom rahim jatuh dah makin jarang berlaku. sakit belakang juga jarang bertandang sebab PB jaga postur badan Ain supaya tak bongkok. 

dan paling TAK SANGKA dan paling buat ain HAPPY, Ain dapat SHAPE yg selama ini Ain just angan agankan je.. 

Baju lama dah longgar dan terpaksa alter bagi kecik sikit sebab dah macam baju pinjam dah baju tu😂😂😂

Tak Sangka Betul Ain boleh sihat dan cantik dengan just tukar kepada baju dalam yang betul jer 😍 "

Haaaa teruja tak baca perkongsian testimoni Premium Beautiful Ain ni? Sedih kan kalau Saf tak share kebaikan Premium Beautiful ni dekat mereka yang ada masalah sama macam Ain, Saf akan buat life orang macam Ain ni menderita sakit dalam dia.

So, you all yang dah pakai Premium Beautiful and dah rasa sendiri perubahan dari segi kesihatan, please do share with your loved ones kay? :)



Ain ni jauh lebih muda dari Saf tau. 
Tapi diri sendiri rasa tak yakin sebab rasa macam berumur sangat bila badan sendiri berisi. Sampaikan orang ingatkan Ain ni dah berkahwin dan ade anak. Padahal Ain ni masih anak dara lagi you all >__<
Jahat eh mulut makcik and pakcik bawang tu?
babab nanti! 



Ni gambar terbaru Ain. 
Baju yang sama pada tahun 2015 tu Ain pakai masa attend dinner.

Paling teruja is baju yang sama tu terpaksa alter sebab terlalu longgar! And terpaksa letak "lisu" sebab dah nampak macam baju pinjam dah :D
Tahun 2015 tu terpaksa redha jer baju tu besar sebab taknak nampak perut buncit terjojol keluar >___<

Alhamdulillah waktu Saf tulis entry ni, Ain baru jer sebulan 1 minggu pakai Premium Beautiful secara konsisten and kesannya sangat POSITIVE!

Kak Saf so happy for you Ain and Kak Saf doakan impian sihat dan cantik Ain dengan Premium Beautiful Korset ni dipermudahkan dan dimakbulkan. Aamiin :)


For free consultation or any inquiries jangan segan-segan contact Saf okay? It is okay kalau you all nak tanya-tanya dulu. No problem at all sebab Saf happy nak explain and share kebaikan Premium Beautiful Korset ni.


Whatsaap/Telegram : 013-3011330 (Saff)

p/s : Kalau you all berminat nak jana pendapatan sampingan dengan jadi agent premium Beautiful korset ni pun boleh jer tanya Saf okay? InshaaAllah I can guide you to success :)


Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment