Wednesday, 27 December 2017

Premium Beautiful Korset : Jangan Tertipu!


Assalamualaikum and hello everyone! 

Premium Beautiful Korset, Jangan tertipu!


Bulan Oktober baru ni , Saf dapat whatsaap from one of my friend yang informed Saf that my Premium Beautiful testimoni picture has been using by someone yang takde ethics dalam berniaga. 

Sanggup si founder ni gunakan gambar testimoni Saf semata-mata nak dapat untung. 
This founder claimed that Saf ambil pil kurus yang beliau jual untuk dapat bentuk badan yang Saf ada sekarang.

 To be honest, since Saf dah mula pakai Premium Beautiful Korset ni, Saf memang tak ambil langsung pil kurus or anything yang Saf kena makan untuk kurus.

Sharing with you guys this irresponsible products yang claimed Saf makan pil provencaps untuk kurus. Lepas tu dengan senang hati letak watermark dekat my picture as if it belongs to them. 
Saf dah watermark dah gambar ni and still they bravely misused my picture.

Sebab bile makin berumur ni, Saf pilih untuk turun berat badan and get in shape dengan cara yang SELAMAT tanpa perlu memudaratkan kesihatan Saf. 

Zaman sekarang ni macam-macam jenis penyakit yang canggih disebabkan pil kurus ni. So, Saf memang tak ambil langsung pil kurus.

Ade "pro and cons" nya benda ni terjadi pada Saf and my friends yang pakai Premium Beautiful (apparently not only me yang kena).

Pro(s) nya adalah Saf tahu yang testimoni Premium Beautiful Saf tu berjaya. Dengan hanya pakai secara consisten setiap hari selama 8 jam, boleh nampak hasil.

Yang "cons"nya adalah. Saf tak sanggup tengok ramai tertipu dan berharap dapat kurus bila makan pil kurus yang Founder tersebut jual.

I have contacted the person yang posted my pictures and tahu tak apa yang this person reply to me? She said "Owh, I tak tahu itu testimoni you sebab I ambil from Internet."

Sangat sedih bila dapat reply macam ni. Apparently produk kurus ni sangat baru di pasaran and in order for them to lariskan jualan produk kurus ni, mereka main rembat jer testimoni yang ada dekat Internet tu.

So be careful girls! Jangan tertipu! 

Luckily this girl kind enough to rectify the mistake and she deleted all the pictures yang related to testimoni Premium Beautiful. But I'm not sure if ada lagi dalam IG produk yang sama sebab Internet ni terlalu luas untuk Saf control. If ada, please do let me know.

The least I could do is to tell you that Saf tak pernah makan pil kurus tersebut! 

Saf hanya jaga makan and pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara konsisten 8 jam sehari.
I never skipped my Premium Beautiful walaupun masa tu holidays or balik rumah my parents.

Saf berharap sangat dengan entry ni dapat bantu you all semua jangan tertipu! 

Please choose your own way to lose weight. Make sure cara yang you all pilih tu tak mendatangkan mudarat pada kesihatan you all.

Make sure jugak you get your Premium Beautiful set only from the those yang betul-betul pakai dan tunjukkan hasil yang real.

InshaaAllah tahun 2018 ni tahun ke-5 Saf pakai Premium Beautiful korset untuk control my weight and get in shape.
InshaaAllah Saf akan setia dengan Premium Beautiful Korset ni selamanya selagi diizinkan Allah.
Nampak sangat beza dekat part peha tu kan? >__<




Dapatkan FREE Consultation and harga promosi sekarang!

Whatsaap :
013-3011330 
(Saff)


Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment