Thursday, 19 July 2018

Harga Baru Herba Maharani Haio Selepas 0% GST

Assalamualaikum and good day everyone!

Herba Maharani dah turun harga uols! 
Harini Saf nak share dengan you all harga baru herba maharani haio bermula 1 JUNE 2018.
Thanks to 0% GST :D

Tau jer harga baru herba Maharani makin murah lepas dah takde GST, terus client Saf ni restock 3 kotak terus :)

Bermula 1 June 2018, harga herba maharani haio dah TURUN uols!

Bermakna daripada harga RM120 sekotak, sekarang herba Maharani dah jadi hanya RM113 sekotak bermula 1 June 2018. 

Saf rasa happy sangat dengan harga baru herba Maharani ni. Alhamdulillah makin murah dan taklah rasa terbeban sangat nak maintain sihat dan awet muda bila harga dah murah macam ni :)



Ni untuk my regular client who's working in Dubai. En. Suami tolong restock every month. Bila tahu jer herba maharani haio naik harga mulai 1 April ni, terus En. Suami restockkan 3 kotak herba Maharani haio ni untuk isteri tersayang :)

Apakah itu Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te 
Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. 

Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. 

Maharani  menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan

Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Sekotak Maharani ada 6 kotak comel. Setiap kotak comel ada 1 bebola yang berisi 50 biji pil herba maharani haio. So, total sekotak herba Maharani ada 300 biji. Jadi harga baru herba Maharani Haio tu masih murah kan? :)

Kandungan Utama Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam 

Kalau you all nak tahu,Herba Maharani ni mengandungi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti :

- Pati ayam hitam
-Concha Ostrea Gigas 
- Cornu Cervus Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus 
- Radix Panax Ginseng 
- Rhizoma Cyperus Rotundus
-Radix Angelica Sinensis 
- Radix Paeonia Lactiflora 
- Radix Rehmannia Glutinosa 
- Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong
-Radix Salvia Miltiorrhiza
-Rhizoma Dioscorea Opposita
-Radix Glycyrrhiza Uralensis

Haaa tu dia berbelit lidah nak sebut nama semua jenis ginseng ni kan? And for your info, ginseng-ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi Alhamdulillah Herba Maharani ni murah jerrr..taklah semahal harga-harga ginseng ni :)


Kesan pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Menambahkan tenaga dan darah.
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal keputihan
- Melegakan tekanan dan kesakitan.

 (p/s: Secara kesimpulannya, Herba Maharani ni biasanya digunakan untuk merawat masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya )

Selain itu, herba Maharani juga memberi berita baik dan menambahkan peluang untuk mengandung.


Kebaikan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

  • Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  • Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  • Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  • Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  • Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  • Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme


Keberkesanan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.


Cara Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

> Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. 

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani 
 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba Maharani

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari 
(habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Inilah rupa herba Maharani Haio aka Jamu Ayam hitam ni. Memang senang sangat nak telan :)


SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani. 

Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika you all rasa badan panas 
(sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, you all  boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air


Tips Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. 

- Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. 

-You all juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan

Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. 

Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas you all makan berterusan selepas period you all kali ini dan sehingga period yang seterusnya, you all  boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja. 

Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. 

Jika uols terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 


Harga Baru Herba Maharani Haio mulai 1 June 2018
> RM113 sekotak 
( tak termasuk postage)




Whatsaap Sekarang:
013-3011330
Saff

p/s:
COD cover only SETIA ALAM area.


Love,
Saff

Tuesday, 10 July 2018

Bengkung Sakit Belakang Premium Beautiful Bahaya


Bengkung Sakit Belakang Premium Beautiful Bahaya!

Hehehe bahaya kenapa pulak ni?

Ni Saf nak share testimoni terbaru daripada team kitaorang and actually this client berminat nak pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni sebab beliau mengalami masalah sakit belakang selepas melahirkan anak ketiga beliau.


Punca beliau mula dapat sakit belakang ni adalah sebab beliaua banyak angkat barang-barang berat waktu mengandung dulu.
Lepas bersalin, makin teruk sakit belakang beliau.


Client kitaorang ni bertugas sebagai anggota Polis dan sebab sakit belakang beliau ni, buatkan kerja beliau jadi terbatas. 
hehehe almaklumlah bila kerja sebagai anggota polis ni memang kena active. 

So memang agak stress bila kita jenis yang tak boleh duduk diam ni terpaksa membataskan pergerakan sendiri akibat sakit belakang.

Antara Kesan akibat sakit belakang yang beliau hadapi :
1/ Tak boleh berdiri terlalu lama.
2/ Tulang belakang rasa sengal-sengal setiap kali dukung anak dan angkat barang.
3/ Kaki mudah rasa lenguh dan kebas.

Client kami dah pun menjalani rawatan fisioterapi untuk kurangkan rasa sakit belakang yang beliau hidapi. 
Tapi rasa sengal hanya hilang waktu rawatan sahaja. 

Akhirnya beliau nekad cuba bengkung sakit belakang Premium Beautiful dan ini antara kesan terbaik yang beliau dapat selepas hanya 7 hari secara consistent pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful.

Kesan selepas 7 hari pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful :

1/ ukuran pinggang dari 37 inci ke 33 inci. 
Wahhh ni baru 7 hari ni uols. Tak boleh imagine kalau consisten pakai 7 tahun. Mahu jadi 23 inchi pinggang tu nanti! ^___<

2/ sakit pinggang dan sakit belakang makin berkurang. 

3/ Rasa kebas di kaki bila berdiri lama makin berkurang. Rasa kebas makin kurang sebab bekalan oksigen dalam saluran darah dapat bergerak ke seluruh badan dengan baik.

4/ Kurang rasa lapar dan cepat kenyang bila makan. 

5/ Suami dan adik tegur badan makin kurus
Hehehe ini paling best kan? Sebab takde plan pun nak kurus. Tapi boleh terkurus dengan bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni. Perempuan mana tak happy bila suami sendiri puji kurus! :D

6/ period lancar tanpa period pain

7/ uniform lama makin longgar! 
Dulu uniform lama ketat macam sarung nangka waktu sebelum mengandung anak ketig. Now dah boleh dipakai semula bahkan makin longgar.

Nah Saf belanja gambar terbaru client kami ni lepas 7 hari pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni.

Nampak sangat perbezaan client kitaorang ni kan? Especially pada bahagian pinggang dan pinggul.
Bahagian miss B pun makin kemas and nampak menarik :)

Bahaya kan bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni?
 Sebab niat asal pakai nak hilangkan sakit belakang jer. 
Ni dah terkurus sekali! 
Lepas ni terpaksalah shopping baju baru sebab baju lama yang besar tu kalau pakai, sure orang ingat baju pinjam :p


p/s : 
Actually now bengkung sakit belakang ni makin murah uols lepas dah takde GST. So kenalah cecepat roger Saf to reserved yours now :) InshaaAllah service tiptop ! :D

Whatsaap ONLY:
013-3011330
Saff

Loves,
Saff :)