Tuesday, 10 July 2018

Bengkung Sakit Belakang Premium Beautiful Bahaya


Bengkung Sakit Belakang Premium Beautiful Bahaya!

Hehehe bahaya kenapa pulak ni?

Ni Saf nak share testimoni terbaru daripada team kitaorang and actually this client berminat nak pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni sebab beliau mengalami masalah sakit belakang selepas melahirkan anak ketiga beliau.


Punca beliau mula dapat sakit belakang ni adalah sebab beliaua banyak angkat barang-barang berat waktu mengandung dulu.
Lepas bersalin, makin teruk sakit belakang beliau.


Client kitaorang ni bertugas sebagai anggota Polis dan sebab sakit belakang beliau ni, buatkan kerja beliau jadi terbatas. 
hehehe almaklumlah bila kerja sebagai anggota polis ni memang kena active. 

So memang agak stress bila kita jenis yang tak boleh duduk diam ni terpaksa membataskan pergerakan sendiri akibat sakit belakang.

Antara Kesan akibat sakit belakang yang beliau hadapi :
1/ Tak boleh berdiri terlalu lama.
2/ Tulang belakang rasa sengal-sengal setiap kali dukung anak dan angkat barang.
3/ Kaki mudah rasa lenguh dan kebas.

Client kami dah pun menjalani rawatan fisioterapi untuk kurangkan rasa sakit belakang yang beliau hidapi. 
Tapi rasa sengal hanya hilang waktu rawatan sahaja. 

Akhirnya beliau nekad cuba bengkung sakit belakang Premium Beautiful dan ini antara kesan terbaik yang beliau dapat selepas hanya 7 hari secara consistent pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful.

Kesan selepas 7 hari pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful :

1/ ukuran pinggang dari 37 inci ke 33 inci. 
Wahhh ni baru 7 hari ni uols. Tak boleh imagine kalau consisten pakai 7 tahun. Mahu jadi 23 inchi pinggang tu nanti! ^___<

2/ sakit pinggang dan sakit belakang makin berkurang. 

3/ Rasa kebas di kaki bila berdiri lama makin berkurang. Rasa kebas makin kurang sebab bekalan oksigen dalam saluran darah dapat bergerak ke seluruh badan dengan baik.

4/ Kurang rasa lapar dan cepat kenyang bila makan. 

5/ Suami dan adik tegur badan makin kurus
Hehehe ini paling best kan? Sebab takde plan pun nak kurus. Tapi boleh terkurus dengan bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni. Perempuan mana tak happy bila suami sendiri puji kurus! :D

6/ period lancar tanpa period pain

7/ uniform lama makin longgar! 
Dulu uniform lama ketat macam sarung nangka waktu sebelum mengandung anak ketig. Now dah boleh dipakai semula bahkan makin longgar.

Nah Saf belanja gambar terbaru client kami ni lepas 7 hari pakai bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni.

Nampak sangat perbezaan client kitaorang ni kan? Especially pada bahagian pinggang dan pinggul.
Bahagian miss B pun makin kemas and nampak menarik :)

Bahaya kan bengkung sakit belakang Premium Beautiful ni?
 Sebab niat asal pakai nak hilangkan sakit belakang jer. 
Ni dah terkurus sekali! 
Lepas ni terpaksalah shopping baju baru sebab baju lama yang besar tu kalau pakai, sure orang ingat baju pinjam :p


p/s : 
Actually now bengkung sakit belakang ni makin murah uols lepas dah takde GST. So kenalah cecepat roger Saf to reserved yours now :) InshaaAllah service tiptop ! :D

Whatsaap ONLY:
013-3011330
Saff

Loves,
Saff :)



No comments:

Post a Comment