Wednesday, 5 September 2018

Harga Promosi Herba Maharani Haio

Announcement :
Harga Promosi Herba Maharani dilanjutkan dari 
1st October - 31 December 2018.



Salam semua and hello!
Thank you sebab sudi singgah my blog :)
Hope you all dapat sesuatu daripada perkongsian Saf dalam blog ni :)

Berita baik untuk peminat herba atau jamu maharani haio!

Bermula dari 1st-30th September, 2018, harga herba Maharani ni murah sangat-sangat especially untuk yang ambik set maharani kombo nih!

Beli 3 kotak pada harga RM113/box and kotak yang keempat, you all cuma perlu bayar RM59 sahaja!
Total yang you all kena bayar kalau you all grab harga promosi Herba Maharani Haio ni cuma RM398 jerrrr.
Jimat RM54 you all! 
Postage Saf belanja! 

Paling best, you all dah selamat secured dan tak pening nak fikir pasal jamu maharani putus stock!
4 bulan punya stock tu you all terus restock!

Kalau rasa 4 kotak ni terlalu banyak, haa you all sharelah dengan kawan-kawan. Harga kombo ni RM398 jer. 
So, kalau kongsi berempat, sorang cuma perlu bayar RM 99.50 jer! 
Dahlah FREE POSTAGE pulak tu!
Memang untung sangat-sangat! :)



Harga Promosi Herba Maharani ni valid dari 1- 30 September 2018 jer tau you all!
Jangan nangis kalau you all terlepas nak grab promosi murah herba maharani haio ni.

 Nilah rupa herba maharani yang jadi kegilaan para isteri dan pilihan si suami untuk isteri. 
Kecik jer and mudah nak telan.
Paling penting takde rasa pahit melekat dekat lidah you all yer.
Nama pun herba. 
So memang sangat natural jer taste dia.
tasteless tapi kesan Alhamdulillah MANTAP!

Suami yang baik adalah suami yang belikan isterinya herba maharani! :p
Nampak tak? Memang ramai client Saf yang beli Herba Maharani ni datangnya dari kalangan suami.
Beli untuk isteri tersayang!
Memang tak syak lagi, Maharani ni jamu pengerat hubungan suami isteri :)
Dah 25 tahun dah dalam pasaran Malaysia you all. 
Mana ada herba yang bertahan sehebat macam herba Maharani ni.
So, faham-fahamlah kesannya macam mana yer kalau masih lagi dapat permintaan walaupun dah 25 tahun berada dalam pasaran Malaysia :)


Ni pun encik suami jugak yang orderkan.
Restock 3 kotak terus herba Maharani ni untuk isteri tersayang yang kerja di Dubai.
Nampak tak?
Sampai ke Dubai Maharani ni terbang!

Nak tahu lebih details lagi tentang herba maharani haio ni?
Boleh click link bawah ni yer :)


So, tunggu apa lagi?
Cepat grab harga promosi herba maharani haio ni sebelum bulan september ni habis tau you all.
Kalau nak cepat boleh terus whatsaap Saf through this link


Atau boleh contact Saf di :
013-3011330
Saff

Loves,
Saff


No comments:

Post a Comment