Saturday, 6 October 2018

Fungsi, Kelebihan Dan Harga Promosi Long Girdle Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum and hello everyone!
Kali ni Saf nak share dengan you all salah satu bahagian dalam Premium Beautiful Corset yang jadi my favourite since 2013 till now! :)


Saf akan share dengan you all tentang fungsi, kelebihan dan harga PROMOSI Long Girdle Premium Beautiful Corset ni in details.
Hope you guys will love my sharing! :)




Okay first and foremost, you all wajib tahu yang Long Girdle Premium Beautiful ni ada DUA JENIS:

1/ Long Girdle Premium Beautiful Classic
- Fungsi long girdle Premium Beautiful classic ni adalah :
 "menempatkan" lebihan lemak ke bahagian yang sepatutnya.

Hasilnya kalau you all konsisten pakai antara 1 - 6 bulan, you all akan nampak bentuk badan semakin berbentuk "hourglass shape"
Yang badan straight and dah tak berapa nak nampak bentuk badan pun terus nampak perubahan pada bentuk badan.
Yang penting tanpa operation dan kos yang mahal!:)


2/ Long Girdle Premium Beautiful Elegance

- Fungsi long girdle premium beautiful elegance pulak adalah untuk"menetapkan" kedudukan lemak pada tempat yang betul.
Maksudnya, long girdle premium beautiful elegance ni akan kekalkan bentuk punggung dan peha idaman you all once you all dah dapat shape yang you all nak.

Makanya, Saf tak suggest long girdle premium beautiful elegance ni pada mereka yang mempunyai berat lebih daripada 70kg ke atas.
Kalau berat 70kg ke atas, Saf suggest, kita "pulangkan" balik lemak-lemak tu ke tempat asalnya dulu dan long girdle premium beautiful classic adalah pilihan terbaik! :D

Tapi kalau you all memang dah sedia comel and berat bawah daripada 70kg, long girdle premium beautiful elegance sesuai untuk you all :)
Especially yang ada masalah sikit-sikit jer dekat area punggung dan peha tu.


Ni lah sebab kenapa Saf suka sangat dengan long girdle premium beautiful corset.
Jahitannya kemas dan kukuh.
Fabrik berkualiti yang diimport khas dari Taiwan/Korea.

Paling best, setiap bahagian pada Long Girdle Premium Beautiful Corset ni ada fungsinya yang tersendiri.
Sihat dapat.
Cantik pun dapat :) 

Belum pernah lagi Saf jumpa korset yang dapat sihat dan cantik dalam satu masa.
Kebanyakan corset dekat pasaran tu focus pada cantik semata.
Apa guna cantik kalau keputihan kita banyak dan rahim kita "sakit".
Betul tak? >___<


Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful Corset:

1/ Mengurangkan masalah punggung "jatuh" dan peha "lebar".

2/ Mengurangkan masalah perut buncit.
Haa ni memang Saf akui. 
Dulu perut Saf buncit semacam jer. Stress rasanya bila perut buncit nih T__T

3/ Menyokong dan menguatkan rahim
Yang ni paling Saf bersyukur. 
Sebab rahim kita ni Allah bagi satu jer. Memang wajib jaga hadiah Allah ni sebagai tanda syukur kita.
Saf dulu ada masalah period tak teratur. Lepas konsisten pakai Long Girdle Premium Beautiful, Alhamdulillah period lancar setiap bulan. 

Paling best pakai Long Girdle Premium Beautiful corset ni time period sebab memang darah haid tu keluar lancar jer. 
Terasa bersih sangat-sangat rahim ni.
Alhamdulillah :)

4/ Mengurangkan masalah keputihan dan miss "V" berbau.
- Ni pun best. 
Lubang angin pada long girdle premium beautiful corset ni ada jaring-jaring tau.
Fungsi jaring-jaring tu adalah untuk "tarik" keputihan yang ada pada dinding rahim kita supaya keluar. 

Saf sendiri alami keputihan especially sebelum period datang.
Paling penting keputihan yang keluar tu tak berbau dan warnanya sihat.
Bahaya kalau keputihan mula berbau dan berwarna kuning kehijauan. 
Itu tanda rahim kita dijangkiti kuman. Memang bahaya untuk jangka masa panjang kalau tak dirawat segera.

5/Mengurangkan masalah peha berlaga.
Sedih kalau ingat masalah peha berlaga ni. 
Sebab dulu time 2013, peha Saf memang besar sangat. 
Of course bila dah besar, confirmlah berlaga kan?
Pedih jer memalam bila dah balik dari kerja.
Masa tu tak suke pakai skirt atau kain sebab peha berlaga.
Kalau pakai skirt atau kain, mesti pakai seluar lain kat dalam kain tu supaya peha tak berlaga T_____T

Gambar before tu tahun 2013, masa peha masih lagi peha gajah T____T
Berat betul nampaknye kat situ kan? >___<
Alhamdulillah Saf bersyukur sangat-sangat, sekarang ni peha gajah tu tinggal kenangan.
Taknak dah Saf ada peha gajah lagi.
Masa 2013 tu punya payah nak shopping seluar.

Rasa nak giveup shopping sebab bila jumpe seluar yang berkenan kat hati, part kaki, pinggang semua dah OK tapi bila part punggung dan peha boleh pulak tak muat! Sedih sangat time tu.

Now Alhamdulillah Saf dah boleh beli seluar idaman hati sebab long girdle premium beautiful corset dah selamatkan peha Saf dari terus jadi peha gajah! 

Saf suka kongsi pengalaman Saf sendiri sebab Saf memang pakai consisten Long Girdle Premium Beautiful Corset ni everyday.
Sejak 2013 sampailah sekarang.
Alhamdulillah syukur sangat-sangat sebab makin pakai makin dapat kaki idaman!

My beautiful client :)
Nampak tak beza sebelum dan selepas pakai long girdle Premium Beautiful Corset?
My client ni pakai long girdle Premium Beautiful corset ni sebab ada masalah peha yang besar.

Look at her now!
Makin slimkan kaki my client ni?
Dahlah orangnya tinggi.
Memang shape terus cantik bila sarung fullset Premium Beautiful Corset ni.

 Berminat nak dapatkan Long Girdle Premium Beautiful Corset?
Boleh bagi ukuran puncak punggung dan pinggang pada Saf yer.
Ukur macam gambar kat atas tu dalam CENTIMETER.
Kalau ukur bahagian pinggang tu, jangan tahan nafas tau!
Relax jer sebab Saf nak you all dapat saiz long girdle premium beautiful corset you all yang betul dan selesa:)

Berita baik untuk pembaca blog Saf yang tersayang! :)
Ada special discount sebanyak 25% kalau you all dapatkan Long Girdle Premium Beautiful Corset ni sekarang.
Tawaran harga promosi long girdle premium beautiful corset ni istimewa untuk pembeli cash atau credit card :)
Banyak tau beza harga sebelum dan selepas diskaun!
Paling penting memang you all akan JIMAT banyak duit you all.

Selain tu you all akan dapat PERCUMA:
- 1 botol pencuci khas Premium Beautiful Corset
- 1 set trial perut kempis
- LIFETIME warranty. 
(Rosak boleh repair PERCUMA seumur hidup)

Jom dapatkan long girdle Premium Beautiful Corset you all sekarang!

Click link whatsaap
bawah ni untuk pembelian harga promosi :)



Loves,
Saff

No comments:

Post a Comment