Wednesday, 3 October 2018

Perbezaan Short Bra Premium Beautiful Dengan Long Bra Premium Beautiful

Salam everyone!
Harini Saf nak share dengan all of you about SHORT BRA Premium Beautiful.

Ramai rupanya yang belum tahu tentang kewujudan Short Bra Premium Beautiful ni.
Banyak jugak soalan yang Saf dapat bertanyakan apakah Perbezaan antara Short Bra Premium Beautiful dengan Long Bra Premium Beautiful ni.

So, InshaaAllah dalam entry kali ni, Saf akan share dengan lebih details mengenai short bra premium beautiful yang super best nih! :)


Inilah rupa Short Bra Premium Beautiful.

Apa perbezaan short bra Premium Beautiful dengan Long Bra Premium Beautiful?

Nama pun short bra, makanya short bra premium beautiful ni lebih pendek berbanding dengan long bra premium beautiful.
Dan short bra premium beautiful ni tak cover bahagian bawah breast sampai ke pinggang you all.
Sebab tu Saf suggest, if you all ada masalah lemak "muffin top", wajib pakai long bra premium beautiful sebab it helps hilangkan lemak bawah breast dengan efficient! :)


Pandangan short bra premium beautiful dari depan, tepi dan belakang.


Apa persamaan short bra Premium Beautiful dengan Long Bra Premium Beautiful?

Basically design, fabrik dan fungsi short bra premium beautiful ni sama jer dengan design long bra premium beautiful.

KELEBIHAN Short Bra Premium Beautiful :

- Mencantikkan bentuk payudara.
- Mencegah payudara daripada kendur.
- Mencerahkan puting payudara
- Mencegah dari berlakunya kanser payudara.
- Mengeluarkan masalah puting "tenggelam"
- Mesra penyusuan dan meransang pengeluaran susu ibu.
- Mencegah daripada berlakunya bengkak susu.
- Menyokong payudara yang bersaiz besar.

Cuma yang bezanya adalah dari segi panjang dan pendeknya jer.

Harganya pun berbeza.
Of course short bra premium beautiful ni harganya lebih murah berbanding dengan long bra premium beautiful.

Ni Saf nak share perbezaan antara cup bra biasa dengan cup short bra premium beautiful.
Cup short bra Premium Beautiful ni berbentuk "pyramid" tau you all.
Thats mean, cup short bra premium beautiful ni ada ruang untuk bahagian puting kita.
Ruang ini membolehkan puting payudara kita "bernafas". 

Tak macam cup bra biasa yang bentuknya bulat dan menekan puting payudara kita.
Bila puting payudara kita "tertekan" dengan cup yang salah, lama kelamaan darah tak dapat nak mengalir dengan baik pada bahagian payudara kita.
Keadaan ni sangat bahaya dan boleh menyebabkan puting "tenggelam" dan kanser payudara.


Bolehke pakai short bra premium beautiful ni bersama dengan waist nipper (bengkung) dan long girdle premium beautiful?

Jawapannya BOLEH!
Saf sendiri ada 2 set short bra premium beautiful.
Normally Saf akan pakai short bra premium beautiful ni pada waktu malam, if my long bra premium beautiful tengah repair and my long bra premium beautiful belum kering.

Cuma kalau you all pakai short bra premium beautiful ni bersama waist nipper (bengkung) dan long girdle Premium Beautiful, it will take some time untuk premium beautiful shapekan badan you all especially lemak-lemak yang berada di bahagian bawah payudara, sekitar perut dan pinggang.

Bolehke kalau nak pakai short bra premium beautiful ni sebagai sport bra?

Jawapannya BOLEH and highly RECOMMENDED!

Especially untuk yang mempunyai payudara agak besar. 
Pemakaian short bra premium beautiful membantu payudara berada dalam keadaan yang baik dan tak "jatuh".
Selain tu fabrik short bra premium beautiful yang mudah menyerap dan mengeringkan peluh pada badan. 

Risau berbau? 
Nah!
 don't worry sebab fabrik short bra premium beautiful ni memang dijamin anti-bakteria.

Apakah cara penjagaan short bra premium beautiful?

Mudah jer nak jaga short bra premium beautiful ni. Cara basuh dan penjagaannya sama dengan long bra premium beautiful.

Gunakan pencuci khas natural wash premium beautiful ni tau kalau you all cuci set premium beautiful korset you all sebab it helps maintainkan function dan buatkan fabrik premium beautiful ni tahan lebih lama.

Harga natural wash Premium Beautiful ni hanya RM49 jer. Boleh tahan lebih daripada 6 bulan. Sebab pencuci ni sangat pekat dan pakai sikit pun dah OK.

Strictly, HAND WASH tau.
Jangan gatal pulak pegi cuci dengan washing machine T___T


Macam mana nak tahu size short bra Premium Beautiful?


Untuk cara ukur short bra premium beautiful, you all boleh ikut cara ukuran macam dalam gambar kat atas tu kay?

Ukuran mesti dalam CENTIMETER yer.
Tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar.
Once, dah dapat ukuran, boleh share ukuran tu dengan Saf untuk Saf check size.

Nota:
Setiap pembelian short bra premium beautiful akan dapat PERCUMA :
1 botol pencuci premium beautiful
dan  PERCUMA postage!

Khas untuk pembaca blog Saf, if you all beli short bra premium beautiful ni dan inform yang you all datang lepas baca blog Saf, you will get additional 5% discount daripada harga asal!

Cepat, apa tunggu lagi.
Whatsaap Saf sekarang for this unbelieveable offer! :)

Click link ni untuk terus whatsaap Saf :


Loves,
Saff
(013-3011330)

No comments:

Post a Comment