Monday, 1 October 2018

Testimoni Premium Beautiful 2018: Makin Lama Pakai Premium Beautiful, Makin Muda Jadinya

Assalamualaikum and hello everyone! :)

Kali ni Saf nak share dengan all of you testimoni premium beautiful 2018. Lagi lama pakai Premium Beautiful Korset ni, makin muda jadinya.


Dekat facebook recently, ada satu challenge kalau you all perasan. Challenge ni untuk tengok sejauh mana perubahan kita dari tahun 2011, 2015 dan 2018.

Saja suka-suka Saf buat challenge ni sebab Saf sendiri pun nak tengok perubahan Saf macam mana.
Hehe Saf share dengan you all kat bawah ni kay? 

Tengok dan nilailah sendiri apa yang Premium Beautiful korset ni dah buat pada Saf :D


Forgive the quality of the picture. 
Sebab masa ni, belajar ambik gambar pun tak. 
Main snap jer ikut suka hati :p

2011 T_____T
Masa ni umur Saf 26 tahun.
What have I done to myself?
Masa ni Saf belum kenal apa itu Premium Beautiful. Means masa ni Saf belum lagi pakai korset Premium Beautiful ni.

Ada yang komen gambar Saf ni, macam Saf dah beranak 5 orang! T_____T
Hakikatnya masa ni Saf masih single and takde boyfriend pun >___<

Masa umur 26 tahun, Saf "mengembang" dengan jayanya sebab masa ni Saf masih lagi bekerja di ExxonMobil, KLCC.
So, kerja Saf memang involved dengan lots of meetings, project and offsite.
Makanya setiap kali ada meeting, of courselah ada makan-makan!
and Alhamdulillah makan-makan tu bukan makan biasa-biasa.
Semuanya jenis sedap and high calories!
Time ni I was too busy working and memang takde masa nak exercise!
Hence, jadilah macam "Makcik beranak 5". >___<

2015!
Masa ni umur 30 tahun!
Honestly I love my 30s! :)
Orang lain risau and rase sedih nak masuk angka 30s, but Alhamdulillah I love it!
Sebab time ni taklah makcik anak 5 dah kan? :p

Tahun 2015 adalah TAHUN KEDUA, Saf pakai Premium Beautiful Korset and looked what Premium Beautiful Korset has done to me!
If Saf tahu, inilah kesannya, masa tahun 2008 lagi Saf dah mula pakai Premium Beautiful Korset ni.
So, I don't have to go through "makcik beranak 5" phase tu!

THE BEST about Premium Beautiful Korset ni adalah: 

1/ kita pakai kat badan jer tapi dengan muka-muka sekali nampak muda!
This happened sebab oksigen dalam darah cukup dan darah dapat mengalir dengan lancar dalam badan kita.

2/Premium Beautiful jugak helps to detoks toxin dalam badan kita dalam bentuk peluh, air kecil atau air besar.

This year September!
Okay tak? :)
InshaaAllah bulan November ni, genaplah usia Saf 33 tahun!
But ramai yang tersalah anggap Saf masih 20s.
Alhamdulillah dengan izin Allah sebab Saf ikhtiar nak sihat and kurus dengan Premium Beautiful Korset.


Gambar ni Saf ambil pada 22.09.2018!
The latest of me :)
Saf sendiri terkejut tengok banyak sangat perubahan yang berlaku pada diri Saf.


Paling bersyukur, bila Saf ambil keputusan untuk cuba Premium Beautiful Korset pada tahun 2013.
Masa tu Saf memang dah ada masalah berat badan and shape yang dah makin melebar.

Dengan jadual harian yang busy, memang Saf tak mampu nak consistent jaga makan and bersenam macam orang lain.
But I know one thing for sure mesti ada cara!
And I'm glad I found Premium Beautiful Korset back then!
Pakai jer macam lingerie kita hari-hari.
Takkanlah kita perempuan boleh terlupa nak pakai lingerie kan? >___<
So, Saf rasa pakai Premium Beautiful Korset ni adalah yang paling mudah dan selamat!
Selamat sebab tak perlu makan ubat kurus pun tapi boleh kurus!

Tinggal lagi 90 hari sebelum 2018 berakhir.
Jom kita pakat sihat dan kurus dengan Premium Beautiful Korset jom!

click whatsaap link sekarang untuk harga promosi!


Loves,
Saff :)

No comments:

Post a Comment